Şirketler ve Ticaret Hukuku

ŞİRKETLER ve TİCARET HUKUKU

Yazan Hukuk Bürosu, şirketler ve ticaret hukukunun her alanında hizmet vermektedir.

Büromuz, müvekkillerinin talebi doğrultusunda şirket açılışlarının gerçekleştirilmesi ve tescili, ticaret adı ve işletme unvanı tescili işlemlerinin yürütülmesi başta olmak üzere, genel kurul ve yönetim kurullarının toplanmasına ilişkin prosedürün yerine getirilmesi ve toplantının sağlıklı olarak sona erdirilmesi, kurul kararlarına ilişkin ihtilafların giderilmesi konularında hukuki hizmet vermektedir.

Büromuz, sermaye şirketlerinin, şahıs şirketlerinin ve şahıs işletmelerinin faaliyetlerinin tüm aşamalarında hukuki destek sağlamaktadır. Müvekkillerimize yakın olarak ve faaliyet gösterdikleri sektörlerde geçerli olan koşulları ve gereksinimleri dikkate alarak profesyonel hukuki görüş vermekteyiz.

Şirketlerin günlük ticari faaliyetleri sırasında taraf olabilecekleri tüm sözleşmeler başta olmak üzere şirketlerin ihtiyacı olan her alanda sözleşmelerin hazırlanması, müzakere edilmesi ve revize edilmesi konusunda da çalışmaktayız.

Müvekkillerimize şirketler ve ticaret hukuku alanında danışmanlık ve avukatlık hizmeti verilmekle birlikte birincil hedefimiz müvekkillerimizle kalıcı ve uzun vadeli ilişkilerin geliştirilmesidir. Bu amaçla şirketler ve ticaret hukukunun yanında müvekkillerimizin tüm şahsi ve ticari ilişkilerini genel olarak değerlendirmekte ve çözüm odaklı hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermekteyiz.